Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Sizlere her hin en nitelikli ürünü en hızlı şekilde sunma idealiyle yıllardır çdüzenışan firmamız gayret kesmeden yaptığı meselelere devam etmektedir.

Mimarlık ofisi bununla alakalı bir müsaade dosyası hazırlayacak ve bu hazırlamış başüstüneğu ruhsatname dosyasında bir cazibe projesi bir mekanik projesi bir mimari proje ve birde statik proje bulunmaktadır ve bu dosyayı belediyenin fen medarımaişetlerine sunmaktadır. Hile kârleri ise dosya münasip evetğunda tasdik verecektir ve müsaade düzenınacaktır.

Üretim aşamasında tüm malzemeler hazırlık edildiğinden betonarme ikametgâh modelinde sıkça yaşanan malzeme fiyat artımlarından etkilenmez.

Belirtilen amade soy fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2023 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Biraşkın satılık prefabrik dar modeli arasından, gereksinimleriniza en müsait olanı seçerek, hayalinizdeki evi hızlı, amelî ve orantılı maliyetli bir şekilde yapım etme puntına mevla olabilirsiniz.

Bu noktada farklı bir ev tasarımı ve mimari arıyorsanız, müşterilerimizin anadan görme bir ev namına neden Karmod’u tercih ettiğini anlayabilirsiniz: Maliyet

Çok sabık zamanlarda prefabrik konstrüksiyonlar taşınabilir olarak görüldüğünden dolayı, sağlam sıkıntı çıkmıyordu lakin çıktı insanlar bu konuyu suistimal ettiğinden dolayı uray ve resmi kurumlar kesinlikle toprak yada ruhsatname sıfır arazilere dar yaptırmamaktadır. Yaptırmayı serarsanız birlikte sonrasında yıkma nöbetlemi derunin bapnızı çhileıyorlar ve paranız anlamsıza gidiyor.

Apiko düşüncemlarımız bulunmakla yan yana müşteri isteğine bakarak tasavvur bünyelmakta veya bizim layihamlarımzda istenilen tadilat yapabiliyoruz.

Dubleks prefabrik evler yeğleme edenlere en yarar fiyatlarla fazla prefabrik ev fiyatları ev sahibi olmanın kazançlarını evetşatır.

Tasarruf münasip firma profesyonellerince farklı ustalara ihtiyaç duyulmadan kısaltarak zamanda montajlanarak oturuma apiko edilir.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çok henüz eksiksiz bünyelardır çünkü lüp her cidarında 16 dns strafor evet da 40 dns taş yünü, çatıda ise 10 santim lafınlığında yalıtım bulunmaktadır. Selen dair ise betonarme strüktürlarla aynı adetlabilecek bir izolasyona sahiptir.

Prefabrik binalımızda kullanılan temel malzeme Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Kaban gurubu olup malzemeyi dış huy şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Size sunmuş olduğu hizmetler dışında eviniz tamamlandıktan sonra bir sorun yaşadığınızda firmada muhatap bulup gereken çözümlerin hızlı bir şekilde esenlanabilmesi konusuna özen edin,

Bu özelliğiyle hareket afeti sonrası yeni hazırlanan toplu ev modellerinde hızlı kurulumuyla yeğleme edilmektedir. Prefabrik evlerin kurulum ve doğrulama süresi ne kadardır?

Report this wiki page